OVER
JELTJE

OVER MIJ

JELTJE DULLEMANS

Sinds 2016 verzorg ik ontruimingen, verhuizingen en renovaties. Mijn voorliefde voor klassieke Haagse herenhuizen is al in de jaren ’90 ontstaan. Tegenwoordig ondersteun ik mijn opdrachtgevers met betrouwbare partners uit mijn netwerk en regel ik het management van het ontruimen van woningen tussen Leiden en Rotterdam. Het werk dat verzet moet worden voordat nieuwe bewoners kunnen verhuizen is bij mij in goede handen. Met Jeltje Residential Projects sta ik voor betrouwbaarheid, accuratesse, inleving en doortastendheid. Het geeft mij voldoening nieuwe generaties verder helpen om van een oud huis een nieuw thuis te maken.

DAADKRACHTIG

Met mijn daadkrachtige aanpak en planning is geen enkel project te ambitieus. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je. 

OOG VOOR DETAIL

De kleine details maken of breken een project en zijn daarom ontzettend belangrijk. Ik hou graag het overzicht voor je tijdens het project.

EXPERTISE

Met een groot netwerk van leveranciers en partners en 5 jaar aan expertise ben je verzekerd van een goede afronding van jouw project.

GALERIJ

NEEM CONTACT OP MET JELTJE

Sluit Menu